Gratis foto's en beeldmateriaal vinden voor je website? - WPLounge

Ik heb foto's gemaakt van mensen in het park, in winkelstraten en zelfs bij mij thuis. Foto's maken van mensen is mijn passie. Of het nu mijn eigen klanten zijn of de familieleden van mijn klanten, ik besteed altijd veel zorg aan het maken van de foto's. Ik hou er vooral van om openhartige foto's te nemen. Als ik op pad ga, neem ik altijd een filmrolletje en een kleine plastic lens op ooghoogte mee. Instructiefotografie is voor mij het afscheid van al die afdrukken die ik had gemaakt van afdrukken die ik maanden tevoren speciaal had besteld. Mijn favoriete soort fotografie waarbij ik kan afzien van het kinderlijke spervuur van emoties dat de verzadiging met zich meebrengt, is de internationale fotografie. De moed die nodig is om een familie samen te brengen! Ik heb mijn deel van problemen en successen gehad, en ze hebben me gemotiveerd om verder te reiken dan mijn dromen. Misschien is het tijd voor mij om wat van mijn ervaringen te delen met degenen die mijn populariteit en ambities zoeken. Of het nu gaat om een eeuwenoud adagium of een geheel nieuw adagium, ik kan zelfs van een marskramer van een Shakespeareaans stuk een resonerende figuur maken.

Ik heb het tot mijn persoonlijk doel gemaakt om in elke kennismaking voor minstens één persoon een bron van hulp te zijn. Als wij in staat zijn deze objectieve samenhang tot stand te brengen, dan zullen wij allen voordeel halen uit de uiterlijke natuur. Er zit goed en slecht in iedereen, daar ben ik zeker van. De meeste mensen zijn goede vaste goederen. De onderscheidende factor van de goeden is dat zij geleerd hebben om in algemeenheden te handelen, en om aangenaam te handelen. Ik ben misschien niet de grootste geleerde in dit opzicht, maar ik kan een verloving en een feest jolig opluisteren. Soms behandel ik mijn Random House-stagegroep zelfs alsof het een studentenklas is. We doen dingen samen, en proberen objectief te zijn en technisch geïnvesteerd. In de groep leren we niet alleen te luisteren, maar ook te praten – een vaardigheid die ik oefen door poëzie te schrijven. Het is het ultieme gebruik van mijn sociale vaardigheden. We bespreken welke boeken we hebben gelezen, wat we hebben geleerd, en welke vragen we kunnen stellen. Het is een bron van troost te weten dat, wat de uitkomst ook is, we in ieder geval met elkaar praten. En als de uitkomst is dat je je linkerteen moet opeten, ben ik heel tevreden omdat je iets aan je teen hebt gehad. Als algemene regel geldt dat ik geen koffie, tabak of iets met chloorwater drink. Ik kan me zelfs geen enkele sigarettenaansteker veroorloven.

De reden voor dit beleid is eenvoudig: astma, dat kan worden veroorzaakt door zelfs de geringste blootstelling aan geurstoffen, neemt sterk ruikende stoffen van het lichaam mee naar de longen. Als u iets ranzigs en paars ruikt, achter de deur van een garageverkoop, terwijl u een auto schoonmaakt, bent u er bijna zeker van iets op te lopen. En, tenzij je een beschermende ademhalingsuitrusting draagt, zul je met je neus door een web van kleding naar de stapel goederen van de garageverkoop gaan en nooit de eerste zijn die aan de overkant van de straat of in de dierentuin een herinnerd pasje krijgt.

Ik heb studie na studie gelezen over het onderwerp van geurvrije kleding. Op één na kwamen alle studies tot dezelfde conclusie: de reden waarom mensen de dingen die ze droegen niet konden ruiken, was dat hun okselgebieden te gespecialiseerd waren. Het is alsof mensen die slecht ruiken niets anders kunnen ruiken. Erger nog, ze konden de goede deodorants niet ruiken. Het leek ongelooflijk dat iemand uren kon rondrennen met een hooggehakte schoen die op of over zijn hoofd zat.

Er zijn twee soorten zweetbroeken. De eerste is wat we Performance wear noemen. Dit type kleding is voor sporters, acteurs en arbeiders die hun kleding elektronisch moeten dragen om hun huid te beschermen tijdens het werk. Hij is geprogrammeerd om het zweten van het lichaam te beperken, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken over zweterige handen. Er is een ingebouwde technologie om zowel voor als na elk gebruik te ontgeuren.

Het tweede type kleding, waar ik hier eerlijk over zal zijn, is vies. Het omringt het hele lichaam, de geest en de emoties van de drager. Het is een soort na-effect kleding, en slijt zelfs de lichaamspiercings weg die gewoonlijk aan iemands lichaam zijn bevestigd voor zelf-expressie. Dit soort kleding moet snel droog zijn, en nooit in de file staan. Het is meestal een zweetbroek of zweethemd, afhankelijk van de werksituatie.

Om u een voorbeeld te geven van het soort geuren dat u kunt produceren: hondengeur, braakselgeur, zweetbroek, nugget- of bessenfruitgeur, stoofpotje, DECORATIEgeur (beoordeling), en rotte uitwerpselen, om er maar een paar te noemen.