Gratis stockfoto met buiten, buitenshuis, camera

Er zijn echter vele soorten fotografen en verschillende soorten fotografie waar we ons als fotograaf mee bezig kunnen houden. Fotograferen op macroniveau (zoals links in de bovenbalk van deze pagina) kan heel goed zijn, maar het is geen veel voorkomende hobby. Aan de andere kant van het spectrum staan degenen die de wereld of verschillende delen daarvan fotograferen, en dit soort fotografen maakt meestal foto’s van de natuur en van natuurlijke mensenpraktijken zoals sport, kunst, enzovoort. Je kunt ook mensen fotograferen op straatniveau en laag niveau. Of je kunt mensen fotograferen tijdens kermissen of sportevenementen.

We zijn dus geïnteresseerd in het maken van foto’s, maar wat uiteindelijk waar is, is dat we allemaal (dat wil zeggen allemaal behalve degenen die Amerikaans zijn) betrokken zijn bij een proces van voortdurende fotografische en digitale fotografie. Voor mij persoonlijk betekent dit dat ik over de nieuwste digitale apparatuur beschik, mijn eigen film brand, mijn camera hanteer, een verscheidenheid aan filters gebruik en mijn eigen kleurcorrecties maak. Een hobby betekent ook betrokken leren over fotografie en computerondersteund werken binnen een groep of een team. Bij mijn eerste baan als fotograaf, toen ik deze foto nam, was de fotograaf voor wie ik werkte een afgestudeerde student computeranimatie en we communiceerden via een privé-intranet, dus hoewel het vanaf een computer werd gedaan, was ik, in ware interactiviteitstijl, betrokken bij een teamproject. Dat maakte het altijd leuk om te doen, en helpt me om mijn beperkingen en restricties te kennen. Fotowinkel Katwijk

Dat is een rondleiding door alle gebieden van de fotografie en de theorieën of principes achter de verschillende soorten fotografie, en hoe je dingen moet fotograferen. En ik hoop dat ik je geholpen heb om een beter begrip te krijgen van de

Bronnen, Boeken & Links

Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om ze te stellen.