jonge toerist vrouw zittend op de kleur muren - fotograaf stockfoto's en -beelden

Professionele foto's kunnen een uitdaging zijn om langs te komen. Anders dan in de 21e eeuw geven beeldborden en glamoursites niet het juiste beeld. Het is meer een kwestie van voorbereid zijn om te identificeren wat belangrijk is en het meeste uit je onderwerp te halen.

Ik vind dat het de plicht is van elke fotograaf om zich in de schoenen van het onderwerp te verplaatsen. Vraag jezelf af hoe dit onderwerp en deze fotograaf zouden reageren op een bepaalde foto. Met andere woorden, wat voor reactie zouden ze krijgen als ze deze foto op een website of in de Today Show zouden zien?

Met andere woorden, wil ik een naaktfoto van een beroemdheid of een goed verzorgd koninklijk standbeeld zien?

Een van mijn favoriete foto's is van mijn zoon Jasey die tijdens de talentenjacht tijdens zijn talentenjacht optreedt bij de talentenjachten. Op deze foto zie je hem rechtop staan, zelfverzekerd en glimlachend. Het enige probleem is… Hij heeft het uiterlijk van een rat en de rechters bestraffen hem omdat hij ongecoördineerd en onenthousiast is. Maar Jasey lacht, zijn ogen drukken oprechte vreugde uit en er is geen passie in zijn gezichtsuitdrukking. Hoe heb ik deze foto in mijn handen gekregen? ik niet..

Hier zijn zeven tips om uw afbeeldingen scherp te krijgen en gedenkwaardig te maken.

Bedenk wat het object is dat u fotografisch vastlegt. Begin met wat ik mijn telefoonmomentopname noem. Maak een foto met de camera die voor jou het meest natuurlijk aanvoelt. Je natuurlijke oog zal je voorzien van de zoom en het onderwerp. Probeer twee schoten te krijgen. De ene zal natuurlijk zijn en je een sterkere basis geven om met je foto-essay te beginnen. De andere zoomt in op de gezichten, zodat je je blik kunt spannen om alle details op te pikken. Zoom in op de mensen zodat je hun gezichtsstructuur kunt bestuderen. Wat ik bedoel is dat ik mensen totaal spoorloos heb gezien, ogen dicht en klappertanden tijdens hun fotoshoot. Het is jouw taak om de algehele look goed te krijgen zonder een filter toe te passen en zonder het beeld te verscherpen of te verscherpen.

In de middag bakt de zon de lucht en stroomt door de bomen. Ondanks de hitte glimlachen bomen. Hete teer knettert op de ramen van de hutten. Het is vroeg in de middag en de vogels zijn gestopt met zingen. Ik zet de televisie aan om naar het nieuws te kijken. Een oudere dame wordt geïnterviewd over de verdachte omstandigheden die hebben geleid tot de diefstal van een auto. Politiewagens en misdaadsparende afdelingen omringen het station. Een politieagent neemt een compositietekening van de verdachte op. De verdachte draagt ​​een blauwe stropdas van Carhart en een donkere broek. De officier staat in de gang van het bediendenverblijf en de verdachte loopt door de gang naar de bemanningskamer. De verdachte heeft lange bruine handen met rechte gele tanden. De verdachte heeft een bult op zijn hoofd. U moet weten dat de verdachte rustig is, een kunstgebit heeft, geen tatoeages en gladgeschoren is.

a man was arrested for a bomb threat to a university professor near his home. The professor was able to identify the suspect after the suspect's photo was found on the computer in the suspects home. The professors assistant began calling around to the professors and the professors called in the suspect's photo. It was a close up picture and the suspect was wearing a blue Carhart tie. The professors then contacted the bomb squad and the squad ran a check on the suspect and all his articles. It was a dead end and with all the security that is in place, the threat became one that was deemed to be non-lethal. So where does the Carhart tie come in. I say to you, the tie is more of a background — it is the way you carry it. It is a way of recognition, a way of saying, "you are one of us now." And it is a reminder to us all — that even if you are the biggest and best-known in the world at what you do; even if you are the president of your company — we all have 2nd chances. We all have chances to be who we are not. The tie is a small piece of the larger puzzle we are building to be.

In het begin van de heerschappij van de mens, toen hij in de stam leefde, droegen mannen eenvoudig gevederde hoofdtooien. Ze knoopten hun overhemden niet met een schijnbare vaardigheid, maar eerder met een vaardigheid. Je kunt de Carhart-stropdas zien als een directe afstammeling van de geweven vaardigheid en het vertrouwen. Dus als ik het over Carhartties heb, dan heb ik het over de vaardigheid die wij als tie-ografen rapporteren als 'dassen'.

Elke gelijkspel heeft ongeveer 6 punten of klokkenspel, die in de volgende volgorde worden geplaatst: Ten eerste, gemiddeld; midden, gemiddeld; volgende, dichtbij; en als laatste, sluiten. Elk van deze punten heeft een waarde, van streepjes, die 1 tot en met 6 vertegenwoordigen.